2016. 10. 08.

Sajtos alma és körte

Hozzávalók:


60dkg   tönkölybúza liszt világos
25dkg   sertés zsír
15dkg   füstölt sajt
15dkg   kemény sajt
1ek       só
1ek       kömény-őrölt
6g         sütőpor
2db       tojás
14dkg   tejföl





Elkészítés:

-Az átszitált lisztben elmorzsoltam a zsírt, belekevertem a reszelt sajtokat, sütőport, sót, fűszereket. Tojással és a tejföllel összeállítottam a tésztát.
-Lisztezett munkalapon  kinyújtottam majd  alma és körte kiszúrókkal kiszúrtam.
-180°C-ra előmelegített sütőpapírral leterített sütőlapon kb 15 perc alatt megsült.






Sütéshez főzéshez eszközökben partnerem a www.sutnifozni.hu konyhafelszerelési webshop



Nincsenek megjegyzések: